Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η τέταρτη διασχολική τηλεδιάσκεψη



Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και κατά τη διάρκεια της 3ης διδακτικής ώρας πραγματοποιήθηκε η τέταρτη και τελευταία - παρά τις προθέσεις μας και λόγω του προγραμματισμού για το τρέχον σχολικό έτος - διασχολική τηλεδιάσκεψη μέσω Skype μεταξύ των μαθητών της τρίτης τάξης του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου και του 3ου Γυμνασίου Βόλου. Ευτυχώς δίχως τεχνικά προβλήματα...

Η Δήμητρα Καλτσή, η Αναστασία Φούντα, η Παναγιώτα Φούντα και η Χαρίκλεια Φουσέκα παρουσίασαν το πορτραίτο και τις δράσεις του Δημήτριου Παπαχαραλάμπους, του μεγαλύτερου ευεργέτη της Ναυπάκτου.

Ακολούθησε ένα απολογιστικό βίντεο των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα μαθητών του σχολείου μας, όπου καταγράφονται πολλές από τις θετικές πτυχές της ενασχόλησης τους με συγκεκριμένες δραστηριότητες στις επιμέρους εξελικτικές φάσεις των ομαδικών εργασιών.

Η ομάδα του Βόλου μάς αποχαιρέτησε με ένα βίντεο με αξιοθέατα της περιοχής τους.

Η τηλεδιάσκεψη αυτή αποτέλεσε το επιστέγασμα της συνεργασίας των δύο σχολείων σε πολλά επίπεδα και με όμορφες αναμνήσεις εκατέρωθεν. Το λόγο έλαβαν οι διευθυντές των δυο σχολείων και οι υπεύθυνοι καθηγητές των δράσεων.

Ανανεώσαμε το διαδικτυακό μας ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά!

Ευχές για καλό Πάσχα, υγεία και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμετέχοντες!